Νέα Μέλη

Μέλη γίνονται δεκτά άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, που αγαπούν τον οίνο και συμφωνούν με το Καταστατικό, τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του Ομίλου.

Για να γίνει κάποιος μέλος, θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ. του Ομίλου, αφού πρώτα καταθέσει συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο ειδικό έντυπο Εγγραφής Μέλους και καταβάλει το ποσό των € 10 για εφάπαξ εγγραφή και € 30 για ετήσια συνδρομή.

ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ  ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

  • Ένα κιβώτιο με 6 επιλεγμένα κρασιά, προσφορά του οινοποιείου Καμαντέρενα, για νέα μέλη.
  • Δύο ώρες, εντελώς δωρεάν, θεματικές εκπαιδεύσεις (Λεμεσό ή Λευκωσία).
  • Με την παρουσίαση της Κάρτας Μέλους, εκπτώσεις σε Κάβες, Οινοποιεία, Εστιατόρια, Εταιρίες, κλπ.  (Kατάσταση με τις εταιρίες που προσφέρουν εκπτώσεις )
  • Δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου και με μειωμένες τιμές εκεί που καθορίζεται τιμή.
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ
Γνωρίζω το δικαίωμα μου σύμφωνα με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ/2016/679 ότι μπορώ να αποσύρω την εξουσιοδότηση, να έχω πρόσβαση και να διορθώσω τα προσωπικά μου δεδομένα οποιανδήποτε στιγμή με γραπτή αίτηση μου προς τον Όμιλο Οινοφίλων Κύπρου. Με την αίτηση μου για εγγραφή, καταβάλλω εφάπαξ το ποσόν των 10 Ευρώ σαν δικαίωμα εγγραφής και το ποσό των 30 Ευρώ σαν ετήσια συνδρομή για το τρέχον έτος (μετρητά, επιταγή, έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου στην Τράπεζα Κύπρου, με αρ. 0338 – 01 – 020173 και ΙΒΑΝ ΝΟ. CY29002003380000000102017300).
Scroll to Top